Comments are off for this post

Prijem novih članova

Kako se postaje član?

Da bi postali član JCI-a  potrebno je:

 1. Popuniti prijavni formular na našem sajtu do 26. februara. Hvala svima koji su se prijavili – rok za prijavu je istekao!
 2. Poslati Vašu biografiju na mail office@nis.jci.rs.
 3. Doći na “Open day” koji će se održati 18. februara u Svečanoj sali Univerziteta u Nišu (Banovina) gde svi zainteresovani, potencijalni članovi JCI Niš, mogu da saznaju više o JCI programu od strane ljudi koji vode Komoru mladih u Nišu. Prisustvo nije obavezno ali je poželjno.
 4. Proći intervju koji će biti održani 28. februara i 1. marta 2015. godine. Tačno mesto i vreme održavanja kandidat dobija nakon dostavljene dokumentacije i popunjene aplikacije.

Prvi sastanak novih članova održaće se već 3. marta 2015. godine.

Primanje u punopravno članstvo lokalnih komora je moguće nakon najmanje 4 meseca probnog perioda i zapažene aktivnosti potencijalnog člana, a na osnovu jednoglasne odluke svih članova te lokalne komore.

Ko može da postane član?

Ako imate između 18 i 40 godina i nestrpljivi ste da povećate izglede u karijeri, razvijate se lično, profesionalno i socijalno, dok doprinosite svojoj zajednici, onda definitivno treba da se pridružite našoj organizaciji.

Benefiti članstva:

 • prisustvo na seminarima sa eminentnim govornicima,
 • treninzi menadžmenta i liderstva,
 • praktične mogućnosti za liderstvo – naučite nove veštine vođstva tako što ćete biti deo projektnog tima i učestvovati u grupnim aktivnostima vaše komore,
 • pristup globalnoj mreži istomišljenika, vršnjaka i prijatelja,
 • poslovno umrežavanje,
 • učešće na nacionalnim i internacionalnim konferencijama i zabavama,
 • velika doza pozitivne energije.

Sa ponosom navodimo neke od članova JCI-a:

Kofi Annan, Gen. Hugo Banzer, Richard M. Nixon, Shui-Bian Chen, Henri Konan Bedie, Charles Lindbergh, Jacque Chirac, George Bush, SR., Princ Albert od Monaka, Poul Schluter, Hubert H. Humphrey, Walter Scheel, Taro Aso, Keizo Obuchi.

Regrutacioni video

Comments are closed.