Comments are off for this post

Edukacija “Social Responsibility”

Trening o društvenoj odgovornosti samo je jedan od zvaničnih JCI treninga. U stalnom smo partnerstvu sa Ujedinjenim nacijama na realizaciji milenijumskih ciljeva i veoma je važno da svi naši članovi, osim zajedničkih vrednosti, dele znanje i iskustva. Trening “Social responsibility” kreiran je na najvišem nivou organizacije JCI, a u Nišu ga je našim članovima održala Jelena Roskić, sertifikovani JCI trener.

 

Ovaj poludnevni kurs osmišljen je sa namerom da pojača svest aktivnih građana o tome da pojedinac ima odgovornost prema svojoj zajednici i svom okruženju, da promoviše održive i društveno odgovorne načine poslovanja i delovanja u zajednici, i da ohrabri firme i pojedince u primeni najbolje prakse na polju društvene odgovornosti.

Ovaj trening  je od velikog značaja za sve koji žele bolje da razumeju šta to znači biti aktivni građanin i kakva je njegova uloga prema zjednici i okruženju, kao i da se upoznaju sa mogućim rešenjima koja pojedinac može da ostvari u cilju očuvanja planete i ljudskog prosperiteta.

Pogledaj galeriju  

Comments are closed.