Comments are off for this post

Humanitarni turnir u basketu „JCI 3 na 3“ 2015

Tradicionalni turnir u organizaciji JCI Niš – humanitarni turnir u basketu „JCI 3 na 3“, održaće se treću godinu za redom. Humanost i sportski duh u tandemu biće poruka na koju će JCI Niš podsetiti svoje sugrađane na kraju 2015. godine. U subotu, 26.12.2015. godine, u sportskoj sali OŠ „Mika Antić“ sa početkom u 11h, okupiće se timovi koji će velikim brojem koševa omogućiti da sva skupljena pomoć preusmeri na renoviranje OŠ „Stefan Nemanja“ u Nišu.

Naše osnovne škole suočavaju se sa velikim brojem problema. Često su prisutni nedostaci u infrastrukturi, neadekvatna opremljenost kabineta i učionica, nedostatak nastavnih sredstava. Lakši rad i savladavanje pojedinih nastavnih jedinica, boravak u školi u adekvatnim uslovima i veća produktivnost učenika su ciljevi koje ćemo pokušati da postignemo ovom akcijom zajedničkim snagama.

Obnovu ove osnovne škole ljudi dobre volje mogu pomoći na sledeći način:

  1. Prijava tima (3 igrača + 1 rezerva) i učestvovanje na takmičenju. Minimalna cena za prijavu tima je 5000 RSD a ukoliko neko firma koja posluje u Nišu želi da prijavi tri ili više tima, minimalna cena je 4000 RSD;
  2. Novčana pomoć u vidu donacije;
  3. Pomoć u uslugama i materijalu;
  4. Obezbeđivanjem ulaznice dobrovoljnim prilogom prilikom dolaska na samom turniru u skladu sa svojim mogućnostima.

Takmičenje će suditi profesionalne košarkaške sudije, i igraće se po svim pravilima ovog sporta. Svi u publici kao i najmlađi posetioci moći će da se zabave uz propratni program koji će biti organizovan. Pojedinci u publici koji nisu prijavili svoje timove, pri tom poseduju košarkaške veštine, na samom turniru će moći da se prijave za takmičenje u pogađanju trojki.

Za dodatne informacije pišite nam na  https://www.facebook.com/nis.jci
Vreme je za humanost, podržimo naše najmlađe sugrađane, takmičimo se u humanosti!

Comments are closed.