Comments are off for this post

Humanitarni turnir “JCI 3 na 3” 2014

Drugi humanitarni turnir u basketu “JCI 3 na 3“, održan 13. 12. 2014. u školi „Duško Radović”, imao je za cilj prikupljanje sredstava za renoviranje Osnovne škole „Sreten Mladenović Mika“.

Našem pozivu se odazvalo 19 ekipa a uspešnosti događaja nesebično su doprineli: youngculture, E-reciklaža, ApexSQL software, Neopix, Ates Soft, Seavus, Fazi d.o.o & Triple Crown Company, Mehatronika, INGSoftware, ekipa “Advokati su u pravu”, Diamond Niš, Alterno, Logik,Webius Group, Fire V Protection, Tagor Electronics, Parking Servis Niš.
Posebno se zahvaljujemo Regionalnom košarkaškom savezu Istočna Srbija na učešću profesionalnih sudija kao i Gradskom veću za omladinu i sport.
Naši sponzori su bili: Cafe Pleasure Cair, Caffe Eminent, Flocafe, Irish Pub Crazy Horse i Red Bull. Oni su igračima, navijačima i svima okupljenima omogućili uživanje u dobroj muzici, piću i zabavi pikadom.
Zahvaljujemo se, takođe, publici sa tribina која је srčano bodrila igrače i svim medijima koji su podržali turnir: Televizija ART Vizija Niš, BANKER RADIO, Tv Zona Plus, Južne vesti – dnevne Internet novine, Niška televizija, Televizija Kopernikus, Narodne novine.
Ujedinjeni solidarnošću, promovišući sport, zdravo druženje i aktivizam mladih, prikupili smo 86 300 dinara! JCI čestita svim učesnicima! Ovaj dan u znaku košarkaške lopte, potvrdio je da u Nišu ima mnogo ljudi spremnih da učine sebe i svoju zajednicu boljima.

Pogledaj galeriju

Comments are closed.