Comments are off for this post

JCI Open Day

Tradicionalni JCI Open Day u Nišu, dan kada prezentujemo dosadašnji rad i postignuća svojim sugrađanima, ove godine je bio uveličan prisustvom svetskog JCI predsednika Ismaila Haznedara i delegacije iz Turske.

U Svečanoj sali niškog Univerziteta, 18. 2. 2015, ugostili smo brojne mlade ljude koji su pokazali interesovanje za rad naše organizacije. Oni su imali priliku da čuju lokalnu predsednicu JCI Niša Jelenu Petković, JCI senatora Dejana Jocića i alumni člana JCI Niša, Miloša Miloševića, a sastanku je prisustvovao i nacionalni JCI predsednik Dragan Radivojević.

Najveću pažnju izazvalo je obraćanje samog gospodina Haznedara koji je sa okupljenima, između ostalog, podelio priču o svom putu od običnog mladića do internacionalnog predsednika organizacije koja postoji u preko 100 zemalja u svetu. On je iskazao veliko zadovoljstvo radom lokalne komore JCI Niš, i ličnim primerom i primerom stogodišnjeg rada JCI-ja, ohrabrio je sve prisutne da veruju u moć pojedinca koji sopstvenim zalaganjem menja svet.

Pogledaj galeriju

Comments are closed.