Comments are off for this post

Niš БРЕnd – Seminar o digitalnom marketingu

Komora JCI Niš je ponosna što može da vam predstavi svoj novi projekat – seminar o digitalnom marketingu „Niš БРЕnd“.

Poludnevni seminar će se održati dana 28.11.2015. godine sa početkom u 10:45h u Svečanoj sali Niškog Univerziteta (Banovina).

Živeti, raditi, biti student i učiti u današnjem vremenu nezamislivo je bez interneta i svih blagodeti koje nudi.

„Niš БРЕnd“ nudi poludnevnu edukaciju na temu digitalnog marketinga, pokretanja sopstvenog biznisa, brendiranja, plasiranja i reklamiranja proizvoda preko interneta i još puno toga. O svemu tome će, na naše veliko zadovoljstvo, niškoj publici biti u prilici da govore renomirani predavači u ovoj oblasti:

 

Ivan Minic

Ivan Minić

„Šta sve možeš sa malo interneta i puno volje“

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova. Kao dizajner, developer i project manager radio je na više od 350 projekata za klijente iz 28 zemalja, u poslednjih nekoliko godina kao deo Simplicity.rs tima. U saradnji sa Telenor Srbija osmislio je i pokrenuo mojafirma.rs.

Kao konsultant u oblasti internet marketinga, sarađivao sa više od 50 najpoznatijih svetskih brendova u vezi njihovog nastupa na lokalnom tržištu. Javno govori na temu preduzetništva, marketinga i razvoja poslovanja i samozapošljavanja. Blog For The Win, na kome piše na prethodno navedene teme, više puta je proglašavan jednim od najboljih u regionu. Piše i za Netokraciju i Sportske.net.

Od septembra 2015. godine izabran je za Zamenika predsednika Konferencije suosnivača Registra nacionalnog internet domena Srbije.


Ivan Cosic

Ivan Ćosić

„Lično brendiranje“

Ivan Ćosić je vlasnik agencije Plain&Hill, dizajner, kreativac, bloger i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama. Pokretač je mnogih internet projekata, a takođe se bavio različitim vidovima posla u kreativno-marketinškoj industriji.

Zadužen je za dizajn većine publikacija svetske medijske asocijacije WAN-IFRA, radio je na nekoliko startup projekata od kojih je najpoznatija IndieVoices platforma. Veruje u budućnost i potencijal koju tehnološko preduzetništvo ima u Srbiji, zato već više od dve godine zajedno sa svojim timom organizuje konferenciju Wwvrsac.rs: živi lokalno – radi globalno.


Ivan Bildi

Ivan Bildi

„Danas fanovi – sutra klijenti“

2009. godine završava MBA u Londonu i dovodi prvi britanski koledž u Srbiju “London School of Commerce Belgrade” na kome radi do 2013. godine na poziciji menadžera škole. Odlazi sa koledža i osniva digitalnu agenciju Marketing Online a potom se priključuje i NUL Apps timu koji razvija aplikacije za IOS i Android. Poslednje dve godine drži obuke iz ineternet marketinga menadzerima malih i srednjih preduzeća u Srbiji.
TAG: Gde god mogu idem biciklom i nikada ne kasnim.


Mladen Stojanovic

Mladen Stojanović

„Kako da pokrenete online biznis i zarađujete preko interneta“

Otac, muž, pa tek onda marketar. U marketing vodama od 2010. Glavni fokus mu je na kreiranju marketing sistema koji donose rezultate (koji god oni bili). Otuda i naziv “marketing inženjer”, kako sebe opisuje. Svoje znanje, iskustva i ideje deli na svom blogu MladenStojanovic.net. Aktivan je na društvenim mrežama. Njegova Facebook grupa “Marketing učionica sa Mladenom Stojanovićem” za vrlo kratko vreme okupila je preko 300 osoba zainteresovanih za učenje i razmenu ideja o marketingu.


 

Agenda

Vreme
10:00-10:45h Registracija učesnika
10:45-11:00h Otvaranje seminara
11:00-11:55h Ivan Ćosić
12:00-12:55h Ivan Minić
13:00-13:30h Pauza
13:30-14:25h Ivan Bildi
14:30-15:25h Mladen Stojanović
15:30-16:30h Panel diskusija
  

Učešće na seminaru možete obezbediti na dva načina.

  1. Uplatom na žiro račun JCI Niš za koji ćete podatke dobiti putem online registacije na link:
    http://goo.gl/forms/vCllUTiFoq
  2. Kupovinom karte u Deli prostoru (Davidova 2) svakog radnog dana od 9h do 17h.

Cena karte iznosi 1500 rsd, za studente 1000 rsd uz indeks na uvid.

Dođite da zajedno učvrstimo temelje budućeg uspeha.

 

Comments are closed.