Comments are off for this post

Poseta svetskog JCI predsednika

U sredu, 18. februara, lokalna komora JCI Niš je imala čast i privilegiju da ugosti 2015 JCI svetskog predsednika, gospodina Ismaila Haznedara i članove njegovog tima iz Turske. U pratnji 2015 JCI Srbija nacionalnog predsednika, Dragana Radivojevića i 2015 JCI Niš lokalnog predsednika, Jelene Petković, gospodin Ismail Haznedar je posetio Gradsku kuću. Sa zamenikom gradonačelnika Niša, gospodinom Ljubivojem Slavkovićem smo razgovarali na temu unapređenja dosadašnje saradnje, kao i mogućnostima u oblasti unapređenja društva i lokalne zajednice.

Posetili smo ustanovu “Mara” u kojoj dnevno boravi do 70 dece i odraslih sa posebnim potrebama. Gospodin Ismail Haznedar se uverio u rezultate aktivnosti JCI Niš, koji su uticali na poboljšanje uslova korisnika te ustanove. Sa direktorom ustanove “Mara”, gospodinom Milošem Ranđelovićem I menadžerom te ustanove, gospodinom Milošem Otaševićem smo razgovarali o pomoći u unapređenju kvaliteta usluge i proširenju kapaciteta ustanove “Mara” kroz nove projekte i akcije.

Gospodin Ismail Haznedar je bio gost Tv Zona Plus, u kojoj je govorio o Komori mladih aktivnih građana i pozitivnim promenama koje kreiraju u okruženju.

Pogledaj galeriju

Comments are closed.